Antura’s Hand & Nail Studio

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Antura’s Hand & Nail Studio in Bemmel? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Antura’s Hand & Nail Studio? Op Salons.nl lees je alles over Antura’s Hand & Nail Studio uit Bemmel.

Adresgegevens:
Antura’s Hand & Nail Studio
De Zicht 21
6681ES Bemmel

Eenmanszaak Antura’s Hand & Nail Studio is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente LINGEWAARD of elders in de provincie Gelderland? Antura’s Hand & Nail Studio is opgericht in 20010813 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Antura’s Hand & Nail Studio bereiken op: 0481-454087. Antura’s Hand & Nail Studio in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 09122772. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Antura’s Hand & Nail Studio in Bemmel.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image