‘Aphrodite’ G. de Jongh

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

‘Aphrodite’ G. de Jongh in Heenvliet? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over ‘Aphrodite’ G. de Jongh? Op Salons.nl lees je alles over ‘Aphrodite’ G. de Jongh uit Heenvliet.

Adresgegevens:
‘Aphrodite’ G. de Jongh
Verdouwenhoeck 34
3218XR Heenvliet

Eenmanszaak ‘Aphrodite’ G. de Jongh is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente NISSEWAARD of elders in de provincie Zuid-Holland? ‘Aphrodite’ G. de Jongh is opgericht in 19900706 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan ‘Aphrodite’ G. de Jongh bereiken op: 0181-663394. ‘Aphrodite’ G. de Jongh in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24183372. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met ‘Aphrodite’ G. de Jongh in Heenvliet.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image