Apsara Beauty Nails

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Apsara Beauty Nails in Rotterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Apsara Beauty Nails? Op Salons.nl lees je alles over Apsara Beauty Nails uit Rotterdam.

Adresgegevens:
Apsara Beauty Nails
Zwart Janstraat 72A
3035AV Rotterdam

Vennootschap onder firma (Vof.) Apsara Beauty Nails is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ROTTERDAM of elders in de provincie Zuid-Holland? Apsara Beauty Nails is opgericht in 20171201 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Apsara Beauty Nails bereiken op: 06-24274774. Apsara Beauty Nails in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 70423792. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Apsara Beauty Nails in Rotterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image