Aria Kelderman

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Aria Kelderman in Alphen aan den Rijn? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Aria Kelderman? Op Salons.nl lees je alles over Aria Kelderman uit Alphen aan den Rijn.

Adresgegevens:
Aria Kelderman
Prins Hendrikstraat 120
2405AM Alphen aan den Rijn

Eenmanszaak Aria Kelderman is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ALPHEN AAN DEN RIJN of elders in de provincie Zuid-Holland? Aria Kelderman is opgericht in 20150518 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Aria Kelderman bereiken op: 0172-740776. Aria Kelderman in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 63361329. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Aria Kelderman in Alphen aan den Rijn.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image