Aromatiek Antoinet

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Aromatiek Antoinet in Dongen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Aromatiek Antoinet? Op Salons.nl lees je alles over Aromatiek Antoinet uit Dongen.

Adresgegevens:
Aromatiek Antoinet
Menno Ter Braakstraat 4
5103PV Dongen

Eenmanszaak Aromatiek Antoinet is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente DONGEN of elders in de provincie Noord-Brabant? Aromatiek Antoinet is opgericht in 19940516 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Aromatiek Antoinet bereiken op: 0162-321396. Aromatiek Antoinet in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 18132239. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Aromatiek Antoinet in Dongen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image