Ashlashes And More

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Ashlashes And More in Rotterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Ashlashes And More? Op Salons.nl lees je alles over Ashlashes And More uit Rotterdam.

Adresgegevens:
Ashlashes And More
Clazina Kouwenbergzoom 87
3065KC Rotterdam

Eenmanszaak Ashlashes And More is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ROTTERDAM of elders in de provincie Zuid-Holland? Ashlashes And More is opgericht in 20170818 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Ashlashes And More bereiken op: 06-83609917. Ashlashes And More in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 69381585. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Ashlashes And More in Rotterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image