Asia Eyebrow Studio

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Asia Eyebrow Studio in Diemen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Asia Eyebrow Studio? Op Salons.nl lees je alles over Asia Eyebrow Studio uit Diemen.

Adresgegevens:
Asia Eyebrow Studio
Landsteinerstraat 3
1111NC Diemen

Eenmanszaak Asia Eyebrow Studio is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente DIEMEN of elders in de provincie Noord-Holland? Asia Eyebrow Studio is opgericht in 20170612 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Asia Eyebrow Studio bereiken op: 06-14047777. Asia Eyebrow Studio in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 68940289. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Asia Eyebrow Studio in Diemen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image