Asia Nails & Spa

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Asia Nails & Spa in Purmerend? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Asia Nails & Spa? Op Salons.nl lees je alles over Asia Nails & Spa uit Purmerend.

Adresgegevens:
Asia Nails & Spa
Plantsoenstraat 16
1441CX Purmerend

Vennootschap onder firma (Vof.) Asia Nails & Spa is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente PURMEREND of elders in de provincie Noord-Holland? Asia Nails & Spa is opgericht in 20080401 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Asia Nails & Spa bereiken op: -. Asia Nails & Spa in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 37137042. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Asia Nails & Spa in Purmerend.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image