Asia Tibetan Massage & Sauna

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Asia Tibetan Massage & Sauna in Zaandam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Asia Tibetan Massage & Sauna? Op Salons.nl lees je alles over Asia Tibetan Massage & Sauna uit Zaandam.

Adresgegevens:
Asia Tibetan Massage & Sauna
Westzijde 94
1506EH Zaandam

Vennootschap onder firma (Vof.) Asia Tibetan Massage & Sauna is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ZAANSTAD of elders in de provincie Noord-Holland? Asia Tibetan Massage & Sauna is opgericht in 20181213 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Asia Tibetan Massage & Sauna bereiken op: 06-87796704. Asia Tibetan Massage & Sauna in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 73334995. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Asia Tibetan Massage & Sauna in Zaandam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image