Aster Schoonheidsverzorging

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Aster Schoonheidsverzorging in Schiedam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Aster Schoonheidsverzorging? Op Salons.nl lees je alles over Aster Schoonheidsverzorging uit Schiedam.

Adresgegevens:
Aster Schoonheidsverzorging
Glazenierstraat 25
3123ED Schiedam

Eenmanszaak Aster Schoonheidsverzorging is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente SCHIEDAM of elders in de provincie Zuid-Holland? Aster Schoonheidsverzorging is opgericht in 20000314 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Aster Schoonheidsverzorging bereiken op: 010-4714950. Aster Schoonheidsverzorging in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24302822. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Aster Schoonheidsverzorging in Schiedam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image