Astrid Pijl Voetverzorging

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Astrid Pijl Voetverzorging in Sneek? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Astrid Pijl Voetverzorging? Op Salons.nl lees je alles over Astrid Pijl Voetverzorging uit Sneek.

Adresgegevens:
Astrid Pijl Voetverzorging
Vesperstraat 11
8603VW Sneek

Eenmanszaak Astrid Pijl Voetverzorging is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente SÚDWEST FRYSLÂN of elders in de provincie Friesland? Astrid Pijl Voetverzorging is opgericht in 20000201 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Astrid Pijl Voetverzorging bereiken op: 06-25088900. Astrid Pijl Voetverzorging in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 01087509. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Astrid Pijl Voetverzorging in Sneek.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image