Astrid Timmer Haar & Make-up

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Astrid Timmer Haar & Make-up in Monnickendam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Astrid Timmer Haar & Make-up? Op Salons.nl lees je alles over Astrid Timmer Haar & Make-up uit Monnickendam.

Adresgegevens:
Astrid Timmer Haar & Make-up
Niesenoort 9
1141BM Monnickendam

Eenmanszaak Astrid Timmer Haar & Make-up is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente WATERLAND of elders in de provincie Noord-Holland? Astrid Timmer Haar & Make-up is opgericht in 19980101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Astrid Timmer Haar & Make-up bereiken op: 0299-396588. Astrid Timmer Haar & Make-up in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 37153589. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Astrid Timmer Haar & Make-up in Monnickendam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image