Astrid van den Heuvel

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Astrid van den Heuvel in Gouda? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Astrid van den Heuvel? Op Salons.nl lees je alles over Astrid van den Heuvel uit Gouda.

Adresgegevens:
Astrid van den Heuvel
Baljuwslag 17
2805DB Gouda

Eenmanszaak Astrid van den Heuvel is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente GOUDA of elders in de provincie Zuid-Holland? Astrid van den Heuvel is opgericht in 20150101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Astrid van den Heuvel bereiken op: 06-43100635. Astrid van den Heuvel in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 62822004. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Astrid van den Heuvel in Gouda.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image