Astrid’s Nagelstudio

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Astrid’s Nagelstudio in Lunteren? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Astrid’s Nagelstudio? Op Salons.nl lees je alles over Astrid’s Nagelstudio uit Lunteren.

Adresgegevens:
Astrid’s Nagelstudio
Oude Bisschopweg 3
6741HG Lunteren

Eenmanszaak Astrid’s Nagelstudio is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente EDE of elders in de provincie Gelderland? Astrid’s Nagelstudio is opgericht in 20170101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Astrid’s Nagelstudio bereiken op: 06-21872671. Astrid’s Nagelstudio in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 67878490. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Astrid’s Nagelstudio in Lunteren.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image