Attentis Medisch Pedicurepraktijk

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Attentis Medisch Pedicurepraktijk in Eindhoven? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Attentis Medisch Pedicurepraktijk? Op Salons.nl lees je alles over Attentis Medisch Pedicurepraktijk uit Eindhoven.

Adresgegevens:
Attentis Medisch Pedicurepraktijk
Graskarper 47
5658GG Eindhoven

Eenmanszaak Attentis Medisch Pedicurepraktijk is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente EINDHOVEN of elders in de provincie Noord-Brabant? Attentis Medisch Pedicurepraktijk is opgericht in 20161128 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Attentis Medisch Pedicurepraktijk bereiken op: 06-13783933. Attentis Medisch Pedicurepraktijk in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 67362710. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Attentis Medisch Pedicurepraktijk in Eindhoven.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image