Attje Boom, Pedicure en Sportmassage

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Attje Boom, Pedicure en Sportmassage in Enschede? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Attje Boom, Pedicure en Sportmassage? Op Salons.nl lees je alles over Attje Boom, Pedicure en Sportmassage uit Enschede.

Adresgegevens:
Attje Boom, Pedicure en Sportmassage
Pijlhuishorst 40
7531KG Enschede

Eenmanszaak Attje Boom, Pedicure en Sportmassage is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ENSCHEDE of elders in de provincie Overijssel? Attje Boom, Pedicure en Sportmassage is opgericht in 20040223 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Attje Boom, Pedicure en Sportmassage bereiken op: 06-42090065. Attje Boom, Pedicure en Sportmassage in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 08122742. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Attje Boom, Pedicure en Sportmassage in Enschede.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image