Augüsta hair & beautysalon

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Augüsta hair & beautysalon in Vlaardingen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Augüsta hair & beautysalon? Op Salons.nl lees je alles over Augüsta hair & beautysalon uit Vlaardingen.

Adresgegevens:
Augüsta hair & beautysalon
Johan de Wittstraat 5
3135RH Vlaardingen

Eenmanszaak Augüsta hair & beautysalon is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente VLAARDINGEN of elders in de provincie Zuid-Holland? Augüsta hair & beautysalon is opgericht in 19990105 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Augüsta hair & beautysalon bereiken op: 010-4711569. Augüsta hair & beautysalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24289670. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Augüsta hair & beautysalon in Vlaardingen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image