Avant Garde Haar- en Huidverzorging

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Avant Garde Haar- en Huidverzorging in Tilburg? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Avant Garde Haar- en Huidverzorging? Op Salons.nl lees je alles over Avant Garde Haar- en Huidverzorging uit Tilburg.

Adresgegevens:
Avant Garde Haar- en Huidverzorging
Ns Plein 11
5014DA Tilburg

Vennootschap onder firma (Vof.) Avant Garde Haar- en Huidverzorging is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente TILBURG of elders in de provincie Noord-Brabant? Avant Garde Haar- en Huidverzorging is opgericht in 19890705 (jaar/maand/dag). Er werken 5 t/m 9 werknemers en je kan Avant Garde Haar- en Huidverzorging bereiken op: 013-5426218. Avant Garde Haar- en Huidverzorging in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 18032038. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Avant Garde Haar- en Huidverzorging in Tilburg.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image