AVKS Voetverzorging

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

AVKS Voetverzorging in Dordrecht? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over AVKS Voetverzorging? Op Salons.nl lees je alles over AVKS Voetverzorging uit Dordrecht.

Adresgegevens:
AVKS Voetverzorging
De Jagerweg 204
3328AA Dordrecht

Eenmanszaak AVKS Voetverzorging is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente DORDRECHT of elders in de provincie Zuid-Holland? AVKS Voetverzorging is opgericht in 20130401 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan AVKS Voetverzorging bereiken op: 078-6171508. AVKS Voetverzorging in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 57916454. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met AVKS Voetverzorging in Dordrecht.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image