Ayurvedisch schoonheidssalon Dhana Laxmi

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Ayurvedisch schoonheidssalon Dhana Laxmi in Haarlem? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Ayurvedisch schoonheidssalon Dhana Laxmi? Op Salons.nl lees je alles over Ayurvedisch schoonheidssalon Dhana Laxmi uit Haarlem.

Adresgegevens:
Ayurvedisch schoonheidssalon Dhana Laxmi
Albert Schweitzerlaan 35
2037RN Haarlem

Eenmanszaak Ayurvedisch schoonheidssalon Dhana Laxmi is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HAARLEM of elders in de provincie Noord-Holland? Ayurvedisch schoonheidssalon Dhana Laxmi is opgericht in 20180101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Ayurvedisch schoonheidssalon Dhana Laxmi bereiken op: 06-41711175. Ayurvedisch schoonheidssalon Dhana Laxmi in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 34308971. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Ayurvedisch schoonheidssalon Dhana Laxmi in Haarlem.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image