B Beauty Alkmaar

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

B Beauty Alkmaar in Alkmaar? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over B Beauty Alkmaar? Op Salons.nl lees je alles over B Beauty Alkmaar uit Alkmaar.

Adresgegevens:
B Beauty Alkmaar
Dillenburgstraat 1
1814JV Alkmaar

Eenmanszaak B Beauty Alkmaar is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ALKMAAR of elders in de provincie Noord-Holland? B Beauty Alkmaar is opgericht in 20100204 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan B Beauty Alkmaar bereiken op: 06-17692464. B Beauty Alkmaar in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 37161409. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met B Beauty Alkmaar in Alkmaar.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image