B.F. Apfel Take C’hair Hairstylers

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

B.F. Apfel Take C’hair Hairstylers in Capelle aan den IJssel? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over B.F. Apfel Take C’hair Hairstylers? Op Salons.nl lees je alles over B.F. Apfel Take C’hair Hairstylers uit Capelle aan den IJssel.

Adresgegevens:
B.F. Apfel Take C’hair Hairstylers
Fluiterlaan 428
2903HN Capelle aan den IJssel

Eenmanszaak B.F. Apfel Take C’hair Hairstylers is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente CAPELLE AAN DEN IJSSEL of elders in de provincie Zuid-Holland? B.F. Apfel Take C’hair Hairstylers is opgericht in 19960530 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan B.F. Apfel Take C’hair Hairstylers bereiken op: -. B.F. Apfel Take C’hair Hairstylers in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24266017. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met B.F. Apfel Take C’hair Hairstylers in Capelle aan den IJssel.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image