B-Jewels & Nails

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

B-Jewels & Nails in Rotterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over B-Jewels & Nails? Op Salons.nl lees je alles over B-Jewels & Nails uit Rotterdam.

Adresgegevens:
B-Jewels & Nails
Aarhuispad 8
3067PR Rotterdam

Eenmanszaak B-Jewels & Nails is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ROTTERDAM of elders in de provincie Zuid-Holland? B-Jewels & Nails is opgericht in 20070315 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan B-Jewels & Nails bereiken op: 06-26923056. B-Jewels & Nails in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24411628. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met B-Jewels & Nails in Rotterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image