B.M. Dé Klassieke Kapsalon

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

B.M. Dé Klassieke Kapsalon in Delft? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over B.M. Dé Klassieke Kapsalon? Op Salons.nl lees je alles over B.M. Dé Klassieke Kapsalon uit Delft.

Adresgegevens:
B.M. Dé Klassieke Kapsalon
Cort van der Lindenstr 11Woonz
2613WP Delft

Eenmanszaak B.M. Dé Klassieke Kapsalon is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente DELFT of elders in de provincie Zuid-Holland? B.M. Dé Klassieke Kapsalon is opgericht in 20180313 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan B.M. Dé Klassieke Kapsalon bereiken op: 06-55342050. B.M. Dé Klassieke Kapsalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 71133437. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met B.M. Dé Klassieke Kapsalon in Delft.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image