B. Ogrinc-Möllering

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

B. Ogrinc-Möllering in Landgraaf? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over B. Ogrinc-Möllering? Op Salons.nl lees je alles over B. Ogrinc-Möllering uit Landgraaf.

Adresgegevens:
B. Ogrinc-Möllering
Op den Driessen 6
6371XH Landgraaf

Eenmanszaak B. Ogrinc-Möllering is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente LANDGRAAF of elders in de provincie Limburg? B. Ogrinc-Möllering is opgericht in 19700922 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan B. Ogrinc-Möllering bereiken op: 045-5312121. B. Ogrinc-Möllering in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 14024328. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met B. Ogrinc-Möllering in Landgraaf.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image