Baan Dalah Thai Massage

9604 Sauna's, solaria, baden e.d.

Schrijf als eerste een review

Baan Dalah Thai Massage in Alkmaar? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Baan Dalah Thai Massage? Op Salons.nl lees je alles over Baan Dalah Thai Massage uit Alkmaar.

Adresgegevens:
Baan Dalah Thai Massage
Groot Nieuwland 27
1811ET Alkmaar

Eenmanszaak Baan Dalah Thai Massage is een salon in de categorie 9604 Sauna’s, solaria, baden e.d.. Zoek jij een salon in de gemeente ALKMAAR of elders in de provincie Noord-Holland? Baan Dalah Thai Massage is opgericht in 20081027 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Baan Dalah Thai Massage bereiken op: 06-57172162. Baan Dalah Thai Massage in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 37145407. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Baan Dalah Thai Massage in Alkmaar.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image