Baan Ning Thai Massage

9604 Sauna's, solaria, baden e.d.

Schrijf als eerste een review

Baan Ning Thai Massage in Hoorn? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Baan Ning Thai Massage? Op Salons.nl lees je alles over Baan Ning Thai Massage uit Hoorn.

Adresgegevens:
Baan Ning Thai Massage
Holenweg 2A
1624PB Hoorn

Eenmanszaak Baan Ning Thai Massage is een salon in de categorie 9604 Sauna’s, solaria, baden e.d.. Zoek jij een salon in de gemeente HOORN of elders in de provincie Noord-Holland? Baan Ning Thai Massage is opgericht in 20180328 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Baan Ning Thai Massage bereiken op: 0229-219512. Baan Ning Thai Massage in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 71273468. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Baan Ning Thai Massage in Hoorn.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image