Babor Institute Kralingen

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Babor Institute Kralingen in Rotterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Babor Institute Kralingen? Op Salons.nl lees je alles over Babor Institute Kralingen uit Rotterdam.

Adresgegevens:
Babor Institute Kralingen
Oudedijk 139B
3061AA Rotterdam

Vennootschap onder firma (Vof.) Babor Institute Kralingen is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ROTTERDAM of elders in de provincie Zuid-Holland? Babor Institute Kralingen is opgericht in 20021001 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Babor Institute Kralingen bereiken op: 010-4131808. Babor Institute Kralingen in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 71595503. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Babor Institute Kralingen in Rotterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image