Bahia Nagelstudio

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Bahia Nagelstudio in Nieuwegein? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Bahia Nagelstudio? Op Salons.nl lees je alles over Bahia Nagelstudio uit Nieuwegein.

Adresgegevens:
Bahia Nagelstudio
Kiezelmonde 6
3434GE Nieuwegein

Eenmanszaak Bahia Nagelstudio is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente NIEUWEGEIN of elders in de provincie Utrecht? Bahia Nagelstudio is opgericht in 20050803 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Bahia Nagelstudio bereiken op: 06-22702214. Bahia Nagelstudio in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 30206872. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Bahia Nagelstudio in Nieuwegein.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image