Bai Mint Wellness

9604 Sauna's, solaria, baden e.d.

Schrijf als eerste een review

Bai Mint Wellness in Cuijk? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Bai Mint Wellness? Op Salons.nl lees je alles over Bai Mint Wellness uit Cuijk.

Adresgegevens:
Bai Mint Wellness
Bontsestraat 9
5431SG Cuijk

Eenmanszaak Bai Mint Wellness is een salon in de categorie 9604 Sauna’s, solaria, baden e.d.. Zoek jij een salon in de gemeente LAND VAN CUIJK of elders in de provincie Noord-Brabant? Bai Mint Wellness is opgericht in 20150612 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Bai Mint Wellness bereiken op: 06-23390476. Bai Mint Wellness in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 63507358. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Bai Mint Wellness in Cuijk.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image