Balance Ontspanningsmassage

9604 Sauna's, solaria, baden e.d.

Schrijf als eerste een review

Balance Ontspanningsmassage in Gorredijk? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Balance Ontspanningsmassage? Op Salons.nl lees je alles over Balance Ontspanningsmassage uit Gorredijk.

Adresgegevens:
Balance Ontspanningsmassage
Hegedyk 14
8401BJ Gorredijk

Eenmanszaak Balance Ontspanningsmassage is een salon in de categorie 9604 Sauna’s, solaria, baden e.d.. Zoek jij een salon in de gemeente OPSTERLAND of elders in de provincie Friesland? Balance Ontspanningsmassage is opgericht in 20090625 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Balance Ontspanningsmassage bereiken op: 0513-462680. Balance Ontspanningsmassage in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 01156912. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Balance Ontspanningsmassage in Gorredijk.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image