Balans Massagepraktijk Utrecht

9604 Sauna's, solaria, baden e.d.

Schrijf als eerste een review

Balans Massagepraktijk Utrecht in Utrecht? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Balans Massagepraktijk Utrecht? Op Salons.nl lees je alles over Balans Massagepraktijk Utrecht uit Utrecht.

Adresgegevens:
Balans Massagepraktijk Utrecht
Populierstraat 19
3552RG Utrecht

Eenmanszaak Balans Massagepraktijk Utrecht is een salon in de categorie 9604 Sauna’s, solaria, baden e.d.. Zoek jij een salon in de gemeente UTRECHT of elders in de provincie Utrecht? Balans Massagepraktijk Utrecht is opgericht in 20070705 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Balans Massagepraktijk Utrecht bereiken op: 030-2436002. Balans Massagepraktijk Utrecht in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 30227949. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Balans Massagepraktijk Utrecht in Utrecht.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image