Balans Pedicurepraktijk

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Balans Pedicurepraktijk in Teteringen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Balans Pedicurepraktijk? Op Salons.nl lees je alles over Balans Pedicurepraktijk uit Teteringen.

Adresgegevens:
Balans Pedicurepraktijk
Espakker 52
4847HB Teteringen

Eenmanszaak Balans Pedicurepraktijk is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente BREDA of elders in de provincie Noord-Brabant? Balans Pedicurepraktijk is opgericht in 20090506 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Balans Pedicurepraktijk bereiken op: 076-5873843. Balans Pedicurepraktijk in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 20153368. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Balans Pedicurepraktijk in Teteringen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image