Bamboe Massagesalon

9604 Sauna's, solaria, baden e.d.

Schrijf als eerste een review

Bamboe Massagesalon in Apeldoorn? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Bamboe Massagesalon? Op Salons.nl lees je alles over Bamboe Massagesalon uit Apeldoorn.

Adresgegevens:
Bamboe Massagesalon
Malkenschoten 5A
7333NL Apeldoorn

Eenmanszaak Bamboe Massagesalon is een salon in de categorie 9604 Sauna’s, solaria, baden e.d.. Zoek jij een salon in de gemeente APELDOORN of elders in de provincie Gelderland? Bamboe Massagesalon is opgericht in 20180501 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Bamboe Massagesalon bereiken op: 06-53889955. Bamboe Massagesalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 71546227. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Bamboe Massagesalon in Apeldoorn.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image