Bangkok Wellness & Spa

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Bangkok Wellness & Spa in Haarlem? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Bangkok Wellness & Spa? Op Salons.nl lees je alles over Bangkok Wellness & Spa uit Haarlem.

Adresgegevens:
Bangkok Wellness & Spa
Gedempte Oude Gracht 72
2011GT Haarlem

Eenmanszaak Bangkok Wellness & Spa is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HAARLEM of elders in de provincie Noord-Holland? Bangkok Wellness & Spa is opgericht in 20111013 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Bangkok Wellness & Spa bereiken op: 023-7370398. Bangkok Wellness & Spa in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 53738802. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Bangkok Wellness & Spa in Haarlem.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image