Barbara Kobus Hair & Make up

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Barbara Kobus Hair & Make up in Groningen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Barbara Kobus Hair & Make up? Op Salons.nl lees je alles over Barbara Kobus Hair & Make up uit Groningen.

Adresgegevens:
Barbara Kobus Hair & Make up
Belcamposingel 115
9721ME Groningen

Eenmanszaak Barbara Kobus Hair & Make up is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente GRONINGEN of elders in de provincie Groningen? Barbara Kobus Hair & Make up is opgericht in 19980101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Barbara Kobus Hair & Make up bereiken op: 06-22430400. Barbara Kobus Hair & Make up in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 01166445. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Barbara Kobus Hair & Make up in Groningen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image