Barbara Nagelstudio

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Barbara Nagelstudio in Lelystad? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Barbara Nagelstudio? Op Salons.nl lees je alles over Barbara Nagelstudio uit Lelystad.

Adresgegevens:
Barbara Nagelstudio
Hofstede 66
8212WE Lelystad

Eenmanszaak Barbara Nagelstudio is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente LELYSTAD of elders in de provincie Flevoland? Barbara Nagelstudio is opgericht in 20180625 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Barbara Nagelstudio bereiken op: 06-47508817. Barbara Nagelstudio in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 71955909. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Barbara Nagelstudio in Lelystad.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image