Barbara’s Snelbruinstudio

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Barbara’s Snelbruinstudio in Hilversum? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Barbara’s Snelbruinstudio? Op Salons.nl lees je alles over Barbara’s Snelbruinstudio uit Hilversum.

Adresgegevens:
Barbara’s Snelbruinstudio
Larenseweg 43
1221CJ Hilversum

Eenmanszaak Barbara’s Snelbruinstudio is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HILVERSUM of elders in de provincie Noord-Holland? Barbara’s Snelbruinstudio is opgericht in 19911129 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Barbara’s Snelbruinstudio bereiken op: 035-6832363. Barbara’s Snelbruinstudio in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 32051099. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Barbara’s Snelbruinstudio in Hilversum.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image