Barber Salon Rosmalen

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Barber Salon Rosmalen in Rosmalen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Barber Salon Rosmalen? Op Salons.nl lees je alles over Barber Salon Rosmalen uit Rosmalen.

Adresgegevens:
Barber Salon Rosmalen
Raadhuisstraat 8A
5241BL Rosmalen

Eenmanszaak Barber Salon Rosmalen is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente S-HERTOGENBOSCH of elders in de provincie Noord-Brabant? Barber Salon Rosmalen is opgericht in 20180504 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Barber Salon Rosmalen bereiken op: 06-45655456. Barber Salon Rosmalen in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 71578226. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Barber Salon Rosmalen in Rosmalen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image