Barber Salon Trims & Shaves

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Barber Salon Trims & Shaves in Utrecht? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Barber Salon Trims & Shaves? Op Salons.nl lees je alles over Barber Salon Trims & Shaves uit Utrecht.

Adresgegevens:
Barber Salon Trims & Shaves
Samuel van Houtenstraat 4
3515EA Utrecht

Eenmanszaak Barber Salon Trims & Shaves is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente UTRECHT of elders in de provincie Utrecht? Barber Salon Trims & Shaves is opgericht in 20010401 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Barber Salon Trims & Shaves bereiken op: 030-2715365. Barber Salon Trims & Shaves in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 55114830. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Barber Salon Trims & Shaves in Utrecht.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image