Barbero Hair & Beauty Salon

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Barbero Hair & Beauty Salon in Zoetermeer? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Barbero Hair & Beauty Salon? Op Salons.nl lees je alles over Barbero Hair & Beauty Salon uit Zoetermeer.

Adresgegevens:
Barbero Hair & Beauty Salon
Dorpsstraat 190E
2712AR Zoetermeer

Eenmanszaak Barbero Hair & Beauty Salon is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente ZOETERMEER of elders in de provincie Zuid-Holland? Barbero Hair & Beauty Salon is opgericht in (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Barbero Hair & Beauty Salon bereiken op: 06-81931551. Barbero Hair & Beauty Salon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 59031948. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Barbero Hair & Beauty Salon in Zoetermeer.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image