Barbers of Istanbul

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Barbers of Istanbul in Nieuwkoop? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Barbers of Istanbul? Op Salons.nl lees je alles over Barbers of Istanbul uit Nieuwkoop.

Adresgegevens:
Barbers of Istanbul
Dorpsstraat 55
2421AW Nieuwkoop

Eenmanszaak Barbers of Istanbul is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente NIEUWKOOP of elders in de provincie Zuid-Holland? Barbers of Istanbul is opgericht in (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Barbers of Istanbul bereiken op: 06-15326532. Barbers of Istanbul in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 69999716. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Barbers of Istanbul in Nieuwkoop.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image