Barbershop aan de nieuwstad

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Barbershop aan de nieuwstad in Lochem? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Barbershop aan de nieuwstad? Op Salons.nl lees je alles over Barbershop aan de nieuwstad uit Lochem.

Adresgegevens:
Barbershop aan de nieuwstad
Nieuwstad 27
7241DM Lochem

Eenmanszaak Barbershop aan de nieuwstad is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente LOCHEM of elders in de provincie Gelderland? Barbershop aan de nieuwstad is opgericht in 20130301 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Barbershop aan de nieuwstad bereiken op: 06-23018369. Barbershop aan de nieuwstad in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 57309949. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Barbershop aan de nieuwstad in Lochem.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image