Barbershop Car

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Barbershop Car in Oostvoorne? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Barbershop Car? Op Salons.nl lees je alles over Barbershop Car uit Oostvoorne.

Adresgegevens:
Barbershop Car
Stationsweg 3
3233CR Oostvoorne

Eenmanszaak Barbershop Car is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente WESTVOORNE of elders in de provincie Zuid-Holland? Barbershop Car is opgericht in 20190123 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Barbershop Car bereiken op: 06-41870965. Barbershop Car in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 73764914. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Barbershop Car in Oostvoorne.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image