Barbershop Gouden Schaar

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Barbershop Gouden Schaar in Voorthuizen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Barbershop Gouden Schaar? Op Salons.nl lees je alles over Barbershop Gouden Schaar uit Voorthuizen.

Adresgegevens:
Barbershop Gouden Schaar
Smidsplein 3
3781GR Voorthuizen

Eenmanszaak Barbershop Gouden Schaar is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente BARNEVELD of elders in de provincie Gelderland? Barbershop Gouden Schaar is opgericht in 20161201 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Barbershop Gouden Schaar bereiken op: 06-41319096. Barbershop Gouden Schaar in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 63516098. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Barbershop Gouden Schaar in Voorthuizen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image