Barbershop Meer en Vaart

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Barbershop Meer en Vaart in Amsterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Barbershop Meer en Vaart? Op Salons.nl lees je alles over Barbershop Meer en Vaart uit Amsterdam.

Adresgegevens:
Barbershop Meer en Vaart
Troelstralaan 34
1067PR Amsterdam

Vennootschap onder firma (Vof.) Barbershop Meer en Vaart is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente AMSTERDAM of elders in de provincie Noord-Holland? Barbershop Meer en Vaart is opgericht in 20180508 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Barbershop Meer en Vaart bereiken op: 06-16060452. Barbershop Meer en Vaart in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 71601325. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Barbershop Meer en Vaart in Amsterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image