Barbershop The Fella’s

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Barbershop The Fella’s in ‘s-Hertogenbosch? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Barbershop The Fella’s? Op Salons.nl lees je alles over Barbershop The Fella’s uit ‘s-Hertogenbosch.

Adresgegevens:
Barbershop The Fella’s
Orthenstraat 37
5211SV ‘s-Hertogenbosch

Eenmanszaak Barbershop The Fella’s is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente S-HERTOGENBOSCH of elders in de provincie Noord-Brabant? Barbershop The Fella’s is opgericht in 20160113 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Barbershop The Fella’s bereiken op: 06-39884763. Barbershop The Fella’s in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 65059328. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Barbershop The Fella’s in ‘s-Hertogenbosch.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image