Barbershop the Perfect Hairday

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Barbershop the Perfect Hairday in Geleen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Barbershop the Perfect Hairday? Op Salons.nl lees je alles over Barbershop the Perfect Hairday uit Geleen.

Adresgegevens:
Barbershop the Perfect Hairday
Groenstraat 88 A
6162ER Geleen

Vennootschap onder firma (Vof.) Barbershop the Perfect Hairday is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente SITTARD-GELEEN of elders in de provincie Limburg? Barbershop the Perfect Hairday is opgericht in 20161220 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Barbershop the Perfect Hairday bereiken op: 06-47249695. Barbershop the Perfect Hairday in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 69099081. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Barbershop the Perfect Hairday in Geleen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image