BareFoot Pedicure

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

BareFoot Pedicure in Breda? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over BareFoot Pedicure? Op Salons.nl lees je alles over BareFoot Pedicure uit Breda.

Adresgegevens:
BareFoot Pedicure
Cijnsbroek 8
4822ZT Breda

Eenmanszaak BareFoot Pedicure is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente BREDA of elders in de provincie Noord-Brabant? BareFoot Pedicure is opgericht in 20120127 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan BareFoot Pedicure bereiken op: 076-7507818. BareFoot Pedicure in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 54538726. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met BareFoot Pedicure in Breda.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image