Bart Hauben Hairstudio

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Bart Hauben Hairstudio in Maastricht? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Bart Hauben Hairstudio? Op Salons.nl lees je alles over Bart Hauben Hairstudio uit Maastricht.

Adresgegevens:
Bart Hauben Hairstudio
Het Bat 24
6211EZ Maastricht

Eenmanszaak Bart Hauben Hairstudio is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente MAASTRICHT of elders in de provincie Limburg? Bart Hauben Hairstudio is opgericht in 20171024 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Bart Hauben Hairstudio bereiken op: -. Bart Hauben Hairstudio in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 69904278. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Bart Hauben Hairstudio in Maastricht.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image